Toning Down The Kids Room

Toning Down The Kids Room


Luen suomeksi / Read in Finnish

The kids room is tiny (like bed rooms in houses like these are) and has felt especially cramped after we brought the bunk bed there. The room is small, but it’s also very colorful. And I’m thinking – maybe even too colorful. Gulp.

Colorful boys room with vintage bunk bed

Light green vintage bunk bed

So as first aid I decided to paint the bunk bed in one single color. I’m also thinking painting or wallpapering the room in a more muted color, like, say gray. (I know, I’m as surprised by this as you are.) You see, I found this beautiful vintage style wallpaper designed in 1950’s by Erik Bruun called Johann Sebastian. The more I look at the sample, the more I like it. And I’ve been looking at the sample for two months already.

Vakiopuun NIKU-NAKU-kerrossänky

Disco ball in the kids room

Green and turquoise boys room

Kioski traffic sign in kids room

Fairy lights from Granit

The upper bed became a kiosk. We bought the traffic sign a couple of summers back at a flea market. The fairy light are from Granit.

Otso duvet cover from Finlayson

Green and turquoise boys room

Otso duvet cover from Finlayson

The sheets are Otso duvet cover set by Finlayson. I’m a huge fan of Finlayson. Their quality and designs are fab.

I haven’t totally ditched the plans to go gray with wallpaper. But after these smaller changes the space looks more harmonious. And I don’t what it is with these small changes, but the room looks and feels new, even if it’s just little details that we’ve worked with.

6 Comments

Add yours
 1. 1
  Pilviraitti

  Hehe, se on hassua, kuinka jotkut ottaa toisen oman kodin valinnat niin henkilökohtaisesti ja ne menee tunteisiin. Olisin halunnut maalata meidän tytön vastaavan sängyn, kun alkuperäinen oranssi ei ole ollenkaan mieleinen, eikä sovi huoneen sävymaailmaan. Sain idealle täystyrmäyksen, enkä uskaltanut toteuttaa suunnitelmaani vaaleanpunaisesta sängystä. :D Vielä. ;D Joten jos tekee mieli harmaata tapettia, niin siitä vaan. :) Mielestäni sopisi hyvin

  • 2
   Jutta

   Hihi, itsehän en uskaltanut paljastaa ko. ryhmässä, että olin jo maalannut keltaisen sängyn vihreäksi, kun sitä niin ihasteltiin :D Pelkäsin, että se saa tunteet kuumenemaan vielä kiihkeämmin kuin seinien väri. Antaa mennä vain vaaleanpunaiseksi, jos siltä tuntuu :D

 2. 3
  Pieta

  Kivan näköistä mutta varmasti se harmaa olis myös ihana tausta värikkäille mööpeleille. Mä rakastan harmaata mutta se herää eloon värikkäiden juttujen avulla jotenkin ihan eri tavalla kuin “itsekseen”. Ei muuta kuin tapettirullat viuhumaan! Mä olen niin väsynyt kaikkeen sisustamiseen, että olen ihmetellyt jo pitemmän aikaa sellaista kukkaketotapettia, jonka haluaisin yksivärisen seinän sijaan vierashuoneeseen. Olis ihana!

  • 4
   Jutta

   Oi, kukkaketo kuulostaa ihanalta! Meillä menee vähintään kesään tapetoinnissa jos realistisia ollaan. Ei pysty kuin lomilla remppaamaan enää. Vielä ehtii siis jahkata ja ihmetellä :D

 3. 5
  Ankkurinappi

  Oikein kiva huone! Ja kylläpä mittasuhteet näyttää tutuilta, tuollainen on varattu myös meidän pojalle yläkerrasta :)

  Itse en ole visioitaan uskaltanut jakaa missään fb ryhmässä, mutta joskus blogissakin jengi ottaa meidän sisustusasiat aika raskaasti… mm. nykyiseen keittiöön ollaan oltu syvästi pettyneitä, voi apua…

  • 6
   Jutta

   Miten joku voi TEIDÄN keittiöön olla pettynyt? Voi apua :D
   Mulla ei blogin puolelle ole kauheasti tullut kummallisia kommentteja, olen niiltä onneksi säästynyt. Mutta jos on jaettu kotikuvia esim jossain isommassa amerikkalaisessa kodissa tai ollut paikallislehdessä juttua niin silloin sitäkin enemmän. Kuten että remontin ennen-kuvat on parempia kuin jälkeen-kuvat. No itse kuitenkin olen eri mieltä :D

+ Leave a Comment