Colors And Eucalyptus in A Bouquet

Colors And Eucalyptus in A Bouquet


Lue suomeksi / Read in Finnish

Here’s the flower bouquet I made (almost) ALL by myself at the flower workshop at Kukkakauppa Kanerva, that I mentioned in my last post. I must admit it wasn’t easy to do! Professionals make it look like it but the truth is something else.

I had to try give it a couple of tries but in the end was happy with the result.

Flower bouquet I made ALL BY MYSELF at the flower workshop by Kukkakauppa Kanerva

Flower bouquet I made ALL BY MYSELF at the flower workshop by Kukkakauppa Kanerva

Flower bouquet I made ALL BY MYSELF at the flower workshop by Kukkakauppa Kanerva

No related posts.

2 Comments

Add yours
  1. 1
    Pieta

    Eukalyptus on ihana ja sopii kautta vuoden eri kukka-asetelmiin ja ihan itsekseenkin, ainakin mulla jouluna. Metsästän just jotain harmahtavaa laventelin kaveriksi mutta eukalyptusta ei taida saada kuin oksina, jos oikein tiedän. Noo, on noita muitakin harmaan sävyisiä kasveja, joten eiköhän joku löydy minunkin kukkaruukkuun,

+ Leave a Comment