Karhu-animaatio / Bear animation


Karhu-animaatio, josta näytin pienen kurkistuksen on nyt valmis! Se on Lesosen suvun tarina ja perustuu heidän kirjoittamaansa runoon. Tämä tehtiin yhteistyössä Klaffi Tuotantojen kanssa, niin kuin Metsola-videokin (jos vielä muistatte sen). Minä tein kuvitukset, paitsi sen jossa karhu peitellään sänkyyn. Oli tosi mukava päästä tekemään jotain noin erilaista, vaikka aikataulu oli supertiukka.

The bear animation I showed you a sneak peek about is ready! I’m afraid it’s in Finnish only, but it’s a story of a family, based on a poem. It was made in cooperation with Klaffi Tuotannot, like the Metsola video (if you still remember it). The illustrations are by me, except the one where the cub is tucked in bed, the editor added that. I really liked doing something so different, although it was on a super tight schedule.

Cub and young man

All grown up

No related posts.

7 Comments

Add yours
 1. 4
  Georgianna

  Aw, fantastic, Jutta! Tight deadlines are fun when they're over, right? A sense of accomplishment and a big sigh of relief! Have a super week! xo – g

 2. 5
  Jutta

  Heidi, kiitos ja aurinkoista loppuviikkoa sinnekin! Täällä ainakin helteet jatkuu :)

  leenaelina, se on minusta varmaan tämän työn parhaita puolia.

 3. 7
  Allison

  Looks great Jutta! You always seem to get such interesting projects. Thanks for sharing …
  Allison xx

+ Leave a Comment