Napa Gallery turns into a cafe + Flipbook competition


Kahvila Napa

images by Napa

If you happen to be in Helsinki during August, here’s a tip for you. Napa gallery turns into a vintage pop-up cafe, where you can enjoy your cappuccino surrounded by beautiful vintage treasures: classic Finnish glass objects, coffee cups and pots, fabrics… and all of the objects are for sale. The pralines are provided by Chjoko, a local chocolatier.

Saturday 21.8. you have a chance to meet vintage glass collectors, illustrator Matti Pikkujämsä and Eero Mononen. I couldn’t find Matti Pikkujämsä’s web page, but you can see his work for example in the Kauniste textiles.

Menovinkki kaikille, joilla on mahdollisuus pistäytyä Helsingissä elokuun aikana. Galleria Napa muuttuu elokuun ajaksi Kahvila Napaksi. Kahvittelun lomassa Kahvila Napassa voi ihailla upeaa värilasikokoelmaa, Arabian klassikkokahvikuppeja ja harvinaisempaa kotimaista lasitaidetta. Suklaat tarjoaa Helsingin Kruununhakaan vuonna 2007 perustettu Chjoko-suklaakauppa.

Lauantaina 21.8. on tilaisuus tavata kuvittaja Matti Pikkujämsä ja Eero Mononen. En löytänyt Matti Pikkujämsän nettisivua, mutta hänen kättensä jälkeä voi ihailla muun muassa Kaunisteen tekstiileissä.

Kahvila Napa

Napa is also hosting an international Flipbook competition! I think it’s great, I love flipbooks. You don’t have to have any prior experience, they give you instructions how to make flipbooks on their site.

Napassa on käynnissä myös Flipbook-kilpailu. Aivan mahtava idea, flipbookit on huippuhauskoja. Eikä tarvi olla aiempaa kokemusta, sivuilta löytyy ohje flipbookin tekoon.

No related posts.

5 Comments

Add yours
 1. 1
  Sarona

  Kävin aiemmin Napassa kurkkaamassa ja koska tila on niin kiva ja hyvällä paikalla, niin mukavaa että on myös kahvittelumahdollisuus. Lasiesineet olivat liian ihania (ja kalliita) näin värillistä lasia rakastavalle. :)
  Upeita nuo edellisen postauksen luontokuvat!

 2. 3
  Minttu

  Kiitos vinkistä, varmasti menen.

  Olet saanut noihin aiempiin kuviisi ihanasti palan Suomen suvea. Tosi kauniita.

+ Leave a Comment