Luonnollinen kollaasiseinä


Natural Art Wall

Natural Art Wall

Photo by Cassia Beck

Meidän kollaasiseinämme on kokenut pieniä muutoksia. Huomasin tässä, että melkein joka juttu on saanut inspiraationsa luonnosta. Katseenvangitsija ja asetelman kuningatar on minusta yksinoikeutetusti ibriden kauristarjotin.

Natural Art Wall

Tray by ibride

No related posts.

3 Comments

Add yours
 1. 1
  Saija

  Näyttää kivalta kollaasilta ja hienosti toimii yhdessä erilaiset kehykset ja koot! Minä olen huomannut viehättyneeni nyt muotokuviin ja abstrakteihin teoksiin. Värit toki ovat tärkeitä myös. ;) Ja luonto jos mikä inspiroi aina.

 2. 2
  Jutta

  Yritinkin tuoda vähän erilaisia muotoja, kun pelkät nelikulmaiset kehykset alkoi näyttää liian kulmikkailta. Tälle seinälle varmaan juuri värit oli minulla tärkein yhdistävä tekijä (ja tietenkin se että tykkään kuvasta) mutta vasta kun olin ripustanut kaikki, huomasin että tässähän aletaan jo lähennellä eläintarhaa ;)

 3. 3
  Mervi

  Suosikkini on tuo pienen pieni kuva ison kehyksen nurkassa. Jotenkin sinnikäs. Mutta siis joo, hieno kollaasi kaikin puolin. Just toi erilaisten kehysten/muotojen yhdistelmä toimii.

+ Leave a Comment