Reach for The Sweets!


Reach for The Sweets!

Finnish newspaper Kaleva made a story about our kitchen and this photo is from their photoshoot. I love it, my little guy reaching for candy. (Okay, it was a bit of a setup, I asked him to do it.) It was the second time he ate candy, first time was the day before. But as you can imagine, he was happy to pose for a shoot like that.

In Finnish / Suomeksi

Viime lauantain Kalevan Koti-liitteessä oli juttua meidän keittiöstä. Tämä kuva oli heidän kuvauskeikkansa saldoa, joka tosin ei päässyt lehteen asti. Minusta se on tosi ihana, pikkumies kurkottelee karkkeja pöydältä. Okei, hieman lavastettu tilanne, äiti käski tulla kurkottelemaan :) Oli muuten toinen kerta kun jätkä söi karkkia, ensimmäinen oli kuvausta edeltävänä päivänä. Voitte ehkä arvata, että oli pojankin mielestä ihan mukavaa pousausta.

No related posts.

10 Comments

Add yours
 1. 2
  Jutta

  Georgianna, I know, huh?! He turns 2 in November and I wonder where’s all the time gone! How did that happen all of a sudden?? :)

 2. 3
  Saija

  Ihana kuva! Voispa nähdä ne muutkin! :)Hei, mä vastaan sun meiliin pian ajan kanssa, oon juuri kotiseutumatkailemassa…. :)

 3. 4
  Jutta

  Saija, itse asiassa minäkään en ole vielä nähnyt kaikkia :) Mielenkiinnolla odotan, kuvaaja lupasi laittaa niitä minulle. Ompa kiva jos ehdit jossain välissä vastailla. Jään odottamaan kuvareportaasia reissultasi ;)

 4. 5
  Mari

  Onko juttu jo julkaistu? Kun en löydä tuolta Kalevalasta? :)

  Ihana kuva, ihana pikkumies – ja tosiaan jo kohta kaksi!!

 5. 6
  Mari

  Onko juttu jo julkaistu? Kun en löydä tuolta Kalevalasta? :)

  Ihana kuva, ihana pikkumies – ja tosiaan jo kohta kaksi vuotias!! Miten aika kuluukin niin nopsaan… :D

 6. 7
  Mari

  Onko juttu jo julkaistu? Kun en löydä tuolta Kalevalasta? :)

  Ihana kuva, ihana pikkumies – ja tosiaan jo kohta kaksivuotias!! Miten aika kuluukin niin nopsaan… :D

+ Leave a Comment