Vessan luonnostelua

Vessan luonnostelua


Tein viikonlopun ratoksi tarkemmat piirustukset vessalle. Tuskaahan se oikeasti on, tilojen piirtäminen ja perspektiivit sun muut, mutta piirustusten avulla kokonaisuuden hahmottaa paremmin. Pienessä tilassa halusin pitää muun yksinkertaisena ja ilotella lattialla. En ole vielä varma kuviollisia ARTTILES-laattoja ympäröivistä laatoista. Pitää katsoa mikä mätsää kunhan ARTTILESit tulevat.

Bathroom Design

Bathroom Design

2 Comments

Add yours
 1. 1
  Koo

  Tuleeko tästä siis ihan uusi kylppäri vai remppaatteko olemassaolevaa?
  Meillä olis haaveena rakentaa pikkuvessa rintamamiestalon yläkertaan, mutta en osaa yhtään hahmottaa mistä pitäisi lähteä liikkeelle tai millaisista kustannuksista puhutaan.

 2. 2
  Jutta

  Koo, rempataan olemassa olevaa. Kaikki vanha piti purkaa kosteusvahingon takia, mutta viemärit ja vesijohdot oli jo ennestään ja uudet tulivat samoille paikoille. Ainoa rakenteellinen muutos oli, että bideesuihkun takia lisättiin lattiakaivo. Niin ja vesieristys…

  Suosittelen että etsitte rintamamiestaloihin erikoistuneen rakennesuunnittelijan, joka neuvoo ja tekee tarvittaessa piirustukset. Meillä on aivan mainio suunnittelija, jolta olemme kysyneet neuvoa kaikissa isommissa rempoissa (kylppäri, kettiö, vessa). Hän on myös osannut suositella remonttimiehiä, joilla on kokemusta (ja kiinnostusta) vanhojen talojen remontoinnista. Voin muuten sanoa, että on erittäin tärkeää! Kantapään kautta on tullut opittua, että putkimiehellä ja putkimiehellä on eroa…

+ Leave a Comment