Pääsiäisen viettoa

Pääsiäisen viettoa


Eilen meillä oli hauskat pilleet perheen kesken. Veljeni asuu Tampereella, joten emme näe kovin usein. Hän tuli pääsiäiseksi Ouluun ja vietimme mukavan lauantain hänen ja siskojeni (ja siskojen perheiden) kanssa. Rairuohot ja glitterpallot valmisteltiin pikkujätkän kanssa edellisenä viikonloppuna. Pallot maalattiin ensin akryyliväreillä ja ripoteltiin sitten glitteriä päälle. Melkoinen glitterpommihan siitä tuli. Ellei jopa räjähdys. Mutta se täytyy sanoa, että olen yllättynyt, miten paljon 2-vuotiaan kanssa voi tehdä. En olisi arvannut.

Celebrating Easter

Celebrating Easter

Valitettavasti vieraat olivat niin nälkäisiä, etten ehtinyt ottaa kuvaa kattauksesta ennen kuin kaikki oli jo mennyt. Ehkä ensi kerralla olen viisaampi, tai nopeampi…

Celebrating Easter

No related posts.

1 comment

Add yours

+ Leave a Comment