Inspiraatiota lastenhuoneeseen

Inspiraatiota lastenhuoneeseen


Pojan huone on sisustamista vaille valmis. Nyt vain odotellaan maalin kuivumista, Permolla menee 4 viikkoa ennen kuin se on täysin kovaa. Kokemus on opettanut, että vaikka maali tuntuisi kovalta jo kahdessa viikossa, se ei sitä ole. Olohuoneen lattiassa on asiasta muistutuksena sohvan jalkojen jäljet. Nyt siis yritän hillitä itseni vielä hetken ja sisustaa huonetta vain päässäni.

Itsehillintää harjoittaessa olen pinnannut Pinterestiin ison kasan lastenhuonekuvia. Jotenkin ne on aika tyttömäisiä ja romanttisia. Mistä johtuukin, että tyttöjen huoneita löytyy netistä niin paljon enemmän? Vai iskenkö vain silmäni sellaisiin? Mutta ehkä kantavana ajatuksena kuvissa on vanhan yhdistäminen uuteen, hauskat diy-jutut, ja toki turkoosi väri. Vielä kun saisin samanlaisen – mutta vähemmän romanttisen – tunnelman laitettua pojan huoneeseen.

Lisää lastenhuoneinspiraatiota Pinterestissäni.

Ikea Livet Hemma | Parolan asema | annixen | Elle Belle via Twiggy and Lou | Fine Little Day | Daffodil Design via decor pad | Milk Magazine | Marsipan og smilefjes | Niinan unelmia

No related posts.

3 Comments

Add yours
  1. 2
    Jutta

    Anna, kiitos tsempeistä, niitä tarvitaan! Onneksi loppuraskauden… ööh, raskaus hillitsee sisustamista, mies ei ehdi kuitenkaan kaikkea tekemään :)

+ Leave a Comment