Akileijoja ja auringonpaistetta

Akileijoja ja auringonpaistetta


No niin, tulihan se kesä, heinäkuu ja aurinko viimeinkin. Ja loma! Ihan siitä ilosta poimin akileijoja pihalta ja laitoin maljakkoon. Ihanan kesäiset fiilikset. Olen ihan tunnelmissa, vaikka loma alkoi jälkikasvun yöllisellä oksentelulla.

Columbines and Grove Garden

Columbines and sunshine in the foyer

Alimmassa kuvassa on kuistin oven tuunaus, josta juttu kesäkuun Unelmien Talo&Koti -lehdessä. Ovi oli koirien jäljiltä aika karseassa kunnossa ja muutenkin ruma. Fiksailimme sitä kauniimmaksi ja rintamamiestalon tyyliin sopivaksi. Ohjeet löytyvät netistä edelleen, vaikka kesäkuu kummasti jo hurahti ohi.

Aurinkoista heinäkuuta teille, ystävät!

Porch door fix-up for Unelmien Talo&Koti magazine

No related posts.

5 Comments

Add yours
    • 4
      Jutta

      Pieta, kiitos. Peukut pystyssä on täälläkin. Toistaiseksi tilanne hyvä ja muut ovat vielä säästyneet, mutta pikkuisimmalla vähän kuumetta.

+ Leave a Comment