Pukin apurit lahjoja pakkaamassa

Pukin apurit lahjoja pakkaamassa


Päivät ennen joulua ovat tunnetusti kiireisiä. Lasten kanssa kiireisiksi muuttuvat myös yöt, sillä joulupukin apukädet eivät saa paljastaa salaisuuksiaan. Kun jälkikasvu nukahtaa vasta puoli yhdentoista huiteilla, armoton pakettiurakka saattaa kestää aamun pikkutunteihin. Minulla on onneksi erittäin teknillinen ja tarkka mies, joka hoitaa käärimispuolen. Minä valitsen paperit ja lisään kortit, teipit sun muut krustingit. Tänä vuonna olin lopputulokseen erityisen tyytyväinen. Paketit sointuvat yhteen poikkeuksellisen hyvin.

Lahjapaperit ovat muistaakseni suurin osa Ikeasta. Pakettikortit sain lahjaksi, vintage-henkiset ovat Slöjd-Detaljerin ja mustavalkoiset Raamiin.fistä. Washiteippejä minulla on melkoinen kasa, koska niitähän aina tarvitsee.

Ihanaa joulunaikaa teille! Toivottavasti pukki tai joku muu täyttää kaikki toiveenne!

Pretty pastel gift wraps

Pretty pastel gift wraps

Pretty pastel gift wraps

Pretty pastel gift wraps

No related posts.

6 Comments

Add yours
    • 4
      Jutta

      Hei Pieta, toivottavasti teidän perheella on ihanat ja rentouttavat pyhät! Täällä on ainakin otettu iisisti, suurin ponnistelu ollut pipareiden leipominen ja koristelu :D

+ Leave a Comment