Logo ja kuvituskuva POP Blogien banneriin

Logo ja kuvituskuva POP Blogien banneriin


Vuodenvaihteessa pääsin tekemään hauskan projektin, joka yhdisti omat ammatilliset kiinnostukseni, kuvittamisen ja graafisen suunnittelun. Nimittäin POP Blogien bannerin ja logon. POP Blogit on ryhmä Pohjois-Pohjanmaalla asuvia sisustus- ja lifestylebloggaajia. Heihin voi tutustua Facebookissa, Instagramissa ja netissä. Minäkin siis kuulun heihin.

Haasteena bannerin teossa oli, että ryhmään kuuluu noin 40 blogia, kaikki erilaisia tyyliltään. On valkoista ja värikästä (minä), skandinaavisen pelkistettyä ja romanttisempaa, kirpparia ja designia. Kaksi yhdistävää tekijää sentään löytyy: kiinnostus sisustamiseen ja naiseus. Siitä se ajatus sitten lähti. Monenlaista luonnosta pyörittelin mielessäni ennen kuin tämä hahmottui, POP Bloggaajien hyvällä myötävaikutuksella. He toivoivat mustavalkoista ja tyylikästä toteutusta, jossa kuitenkin on jokin tehosteväri. Lopputulos on hillitty, mutta minusta edustaa eri tyylilajeja.

Illustration for POP Blogit by Jutta Rikola

POP blogit -bannerin ainekset

Tässä rakennuspalikoita, josta koostin lopullisen kuvan. Tykkään tehdä erikseen lyijykynäpiirroksen ja musteella tai vesivärillä maalatut osat, että voin niitä sitten Photoshopissa pyöritellä ja sävyttää mieleni mukaan. Kun sain kuvan valmiiksi, lisäsin siihen Illustratorissa tekstin. Alla vielä valmis banneri.

POP Blogit header design and illustration by Jutta Rikola

No related posts.

4 Comments

Add yours

+ Leave a Comment