Vapputunnelmissa

Vapputunnelmissa


Täällä ollaan ihan vapputunnelmissa. Simaa on juotu yli oman tarpeen (minä etupäässä) ja munkkeja syöty. Ilmapallot kuuluu meillä olennaisena osana vappuun, sekä tavalliset itsepuhallettavat, että heliumpallot. Meillä oli lapsuudessa aina tapana käydä kaupungilla hakemassa vappupallot ja sitä perinnettä haluan jatkaa omien lastenkin kanssa.

Decorating for Vappu (1st of May)

Eilen päätin vähän yllättää pojat. Pienempi oli päiväunilla ja isompi Panun kanssa pihahommissa. Puhalsin sillä aikaa reilu parikymmentä palloa ja ripustin osan kattoon koristeeksi. Voi sitä riemua kun pojat tulivat olohuoneeseen ja näkivät pallot. Siitä riitti loppuillaksi ihmeteltävää.

Vappu balloons

Vappu balloons

Mansikki would like to wish you all a cheerful Vappu (1st of May)

Mansikki on selkeästi myös ihan vappufiiliksissä. Hän haluaa toivottaa teille hilpeää vappua.

No related posts.

2 Comments

Add yours

+ Leave a Comment