Työpöytä alkaa hahmottua

Työpöytä alkaa hahmottua


Muistatteko työpöydän tapettipähkäilyn? Todennäköisesti ette, koska siitä on i k u i s u u s . Jahkasin silloin Magnolian ja Flamingojen välillä, ja mustana hevosena mukaan skaboihin pääsi Fontainebleau.

Nyt pöytä pääsi viimein toteustusvaiheeseen. Vuotta viisaampana menin Värisilmään katsomaan uudestaan Fontainebleauta (yllättäen moni äänesti sitä ja minäkin lämpenin sille). Mutta Cole & Sonin tapettikirjoja selaillessa törmäsin Nautilukseen. Olen sitä jo netissä ihastellut ja tajusin, että se on täydellinen mätsi työhuoneeseen.

Cole & Son Nautilus wallpaper

Cole & Son Nautilus wallpaper

Cole & Son Nautilus wallpaper

Otin Nautiluksen ja Fontainebleaun vielä kotiin vertailuun, mutta Nautilus vie kyllä ylivoimaisen voiton. Katsokaa nyt miten hyvin se sopii työhuoneen seinän väreihin ja eteisen lintutapettiin. Jotenkin nuo kuosit keskustelee niin hyvin keskenään. Flamingot olisi varmasti riidelleet eteisen lintujen kanssa. Eikö ole ihan täydellinen yhdistelmä?

No related posts.

8 Comments

Add yours
  1. 3
    Nonna

    Pitkästä aikaa täällä kurkkimassa. Olen taas vaikuttunut ihanasta värien käytöstä! Täytyykin tulla hakemaan väriterapiaa blogistasi!
    ps. Perfect match!

+ Leave a Comment