Hauska säilytysratkaisu lasten piirustuksille

Hauska säilytysratkaisu lasten piirustuksille


Ouluunkin saatiin Granit ja heti ensimmäiseksi kävin hakemassa sieltä jotain erittäin käytännöllistä, mutta hauskan näköistä. Meillä asustaa nelivuotias, hyvin tuottelias taiteilija. Kaikkia töitä emme suinkaan säilytä vaan ne katoavat vaivihkaa paperinkeräykseen. Silti taideteoksia on kertynyt jo iso pino, ja ne ovat kaivanneet toimivaa säilytysratkaisua.

Granitilta sellainen löytyi. Se on siis tuollainen kehyksen ja pahvirasian risteytys, jossa voi esitellä viimeisintä suosikkityötään.

Great way to store and display kids' drawings

Great way to store and display kids' drawings

Great way to store and display kids' drawings

Kids room with kid art

Olen tosi tyytyväinen näihin kehyksiin. Piirustukset eivät enää ole siellä täällä kasoissa ja nyt ne säilyvätkin paremmassa kunnossa. Parantaisin niitä ainoastaan siten, että lisäisin taakse jonkun tukimekanismin, että ne pysyisivät itsekseen pystyssä pöydällä. Ehkä sellainen on mahdollista väsätä itsekin, täytynee antaa insinöörimiehelle tehtävä.

Great way to store and display kids' drawings

4 Comments

Add yours
  1. 1
    Sarp

    Haa, kiitos vinkistä.
    Minulla on kyllä ostettuna ihan paperiset musta albumit parhaimmille,
    mutta tämä välisäilytys on ollut ratkaisematta.

+ Leave a Comment