Työhuoneen moodboard

Työhuoneen moodboard


Työhuone alkaa todellakin muodostua, sekä omassa päässä että ihan konkreettisesti. Nykyinen työtuoli vetelee viimeisiään ja olen etsinyt uutta tilalle. Kauneus ja ergonomia eivät tunnu niissä kulkevan käsi kädessä. Lauantaina meillä oli ihanan sisustuspoppoon kanssa tapaaminen ja saimme Spaziosta 20% alennuksen. Päätin siinä tehdä päätöksen ja tilata Hayn About A Chairin rullajaloilla. Siitä olisi myös verhoiltu versio korkeudensäädöllä, mutta se oli 300 euroa arvokkaampi. Arvelin että voin huomattavasti edullisemmin ommella (tai ompeluttaa) siihen istuintyynyn mikäli tarve niin vaatii. Olen ihaillut About A Chaireja pitkään, niiden muotokieli todellakin puhuttelee. Saa nähdä, miten käytännössä sen ergonomia.

Tässä listattuna ja linkitettynä kuvan moodboardin jutut:

1. Kruunu Theresia / Kodin1 | 2. About A Chair / Hay | 3. Tikkurila N366 maalilastu | 4. Nautilus-tapetti / Cole & Son | 5. Tikkurila N366 maali työpöytää varten | 6. IKEA Alex -laatikostot työpöytää varten

No related posts.

+ There are no comments

Add yours