Elloksen Emelie-piilolenkkiverhot

Elloksen Emelie-piilolenkkiverhot


Kun olohuoneen seinien väri vaihtui, tuntuivat edelliset verhot liian keltaisilta. Halusin puhtaan valkoiset, kevyet verhot niitten tilalle. Ikkunoissa on siis myös sälekaihtimet, joiden rumuutta inhoan, mutta käytännöllisyys on saanut pitämään ne. Monessa asiassa kauneus menee käytännöllisyyden edelle, mutta tässä ei. Olen oppinut sietämään sälekaihtimia. Sälekaihtimien ansiosta ikkunaan riittää siis kevyt, pellavan oloinen verho, sen tehtävä on vain pehmentää tilaa.

Fb-vinkin perusteella osasin tilata Elloksen Emelie-piilolenkkiverhot. Tykkään niiden materiaalista ja piilolenkkien ansiosta verho laskeutuu kauniisti. Verhoa myydään kolmessa eri pituudessa. Tämä keskimmäinen on vähän liian lyhyt, mutta pidempi on jo turhan pitkä ja vaikeuttaa siivoamista. Tämä joka ostettiin, näyttää vähän niin kuin olisi liian lyhyet farkut jalassa, mutta saa nyt mennä. Ne on kaiken takana piilossa, joten toivottavasti kukaan ei huomaa.

New Emelie curtains by Ellos

Nap time

Eames RAR

Emelie curtains up close

Nap time

No related posts.

2 Comments

Add yours
    • 2
      Jutta

      Heehee no kiireellä ne teitä varten hankinkin! Onneksi Elloksella oli juuri silloin tarjous, että sai sen pikakuljetuksen ilmaiseksi :D

+ Leave a Comment