Kirjonta- ja muutakin taidetta moodboardilla

Kirjonta- ja muutakin taidetta moodboardilla


Oletteko te huomanneet, että kirjontaa näkee nykyään aika paljon? Minusta se on huippu perinne, joka on elvytetty ja tuotu tähän päivään. Olen nähnyt niin hienoja kirjontajuttuja – ja ostanut itsellenikin pari teosta. Minusta ne on ihan taidetta.

Air eli ruotsalainen Sandra tekee tosi inspiroivia kirjontatöitä ja kirjoo myös vaatteita ja asusteita. Hänen kaupastaan löytyy myös muita värikkäitä vintage- ja käsintehtyjä juttuja.

Art by Air Design, Klaus Haapaniemi, Tim Biskup and Camilla d'Errico

Embroidery art by Knit Design Story

Romanttinen voimamies on oululaisen Knit Design Storyn. Se puhutteli minua samantien, hänessä on voimaa ja herkkyyttä. Itse piirrän lähinnä tyttöjä, mutta kelpuutan seinälleni myös (viiksekkäitä) miehiä.

Cute little Sonny Angels

Pastels, kitsch and art on the mood board

Moodboardilta löytyy myös Klaus Haapaniemen ja Tim Biskupin letterpress-printit Wilkintieltä ja Camilla d’Erricon sateenkaarisiili. Pitäisi jossain vaiheessa varmaan kehystyttää ne ja herra voimamies oikeasti, mutta toistaiseksi tämä on minusta aivan passeli systeemi.

No related posts.

+ There are no comments

Add yours