Ihana Lovi workshop

Ihana Lovi workshop


Perjantaina ja lauantaina oli aivan huippua menoa. Pääsin BusinessOulun kutsumana tutustumaan oululaisiin liikkeisiin ja erityisesti käsityö-, design- ja terveyspuolen yrityksiin. Yksi perjantaipäivän kohokohtia oli Lovi workshop Taitokeskus Oulussa.

Lovin puiset tuotteet on minusta aivan hurmaavia ja jotenkin hyvin suomalaisia. Ne tulevat litteässä, postikorttimaisessa pakkauksessa, joten ne on helppo lähettää lahjaksi. Olen niitä itsekin postittanut jouluksi Amerikkaan.

Lovi workshop at Taitokeskus Oulu

Lovi workshop

Me pääsimme askartelemaan Lovin linnun. Saimme eteemme arkin koivuvaneria, jossa oli linnun osat, ohjeet ja vesivärinapit. Aluksi minulla ei ollut mitään suunnitelmaa, aloin vain sekoitella värejä. Mutta pian huomasin, että siitähän tulee kaunis ombre (tai hombre, niin kuin mieheni väritystä kutsuu).

Vaikka olen workshoppiin osallistunut aiemminkin ja usean Lovi-tuotteen jo kasannut, on niissä aina jonkun verran päänvaivaa. Lovi haluaakin kannustaa luovaan ajatteluun ja käsillä tekemiseen. Ekologisuus ja kestävyys ovat myös Loville keskeisiä arvoja.

Lovi workshop sopii koululaisille, mutta myös hyvin esimerkiksi yritysten virkistyspäivään. Meidän bloggaaja- ja toimittajajoukossamme kuului melkoisen paljon hihitystä ja ihmettelyä, kun taiteilimme ja kokosimme lintuja.

Lovi workshop at Taitokeskus Oulu

Muita ihani Tiina at Lovi workshop

My finished bird at Lovi workshop

Ja tässä onkin valmis lintuseni. Se pääsi olohuoneen hyllylle Kukkivan puun ja Kirsi Neuvosen grafiikan seuraan. (Ei puhuta siitä, mitä tuolle kipsitädille on tapahtunut.)

Lovi bird and tree with art by Kirsi Neuvonen

Kiitos Lovi, Taitokeskus Oulu ja BusinessOulu kun kutsuitte meidät!

No related posts.

+ There are no comments

Add yours